Имајте поздраво и поубаво тело, ослободете се од салото на стомакот и целулитот!

Имајте поздраво и поубаво тело, ослободете се од салото на стомакот и целулитот!

Салото на стомакот и целулитот се голем проблем за секоја жена! Дури и кога се слабее, многу жени имат проблем со целулитот и со салото на стомакот. Без разлика колку вежбаме и правилно се храниме, штом малку се опуштиме салото… Continue Reading

Share this Story

10 СОВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА НЕГА НА ЛИЦЕ

10 СОВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА НЕГА НА ЛИЦЕ

Секоја жена треба да се грижи за својата убавина, правилно да ја негува кожата на лицето. Било да е тоа правилно миење на лицето и користење на адекватна крема или правење на различни третмани во козметички салони или од дома.… Continue Reading

Share this Story

КОМБИНАЦИЈА ОД 2 ПРОИЗВОДИ СО КОИ ЌЕ СЕ ПОЧУСТВУВАТЕ ПОСРЕЌНИ, ПОУБАВИ, ПОМЛАДИ И ПОЗАДОВОЛНИ

КОМБИНАЦИЈА ОД 2 ПРОИЗВОДИ СО КОИ ЌЕ СЕ ПОЧУСТВУВАТЕ ПОСРЕЌНИ, ПОУБАВИ, ПОМЛАДИ И ПОЗАДОВОЛНИ

ЗАПОЧНИ ПОЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ, КОРИСТЕЈЌИ КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ВИТКОСТ И УБАВИНА КОМБИНАЦИЈА ОД 2 ПРОИЗВОДИ СО КОИ ЌЕ СЕ ПОЧУСТВУВАТЕ ПОСРЕЌНИ, ПОУБАВИ, ПОМЛАДИ И ПОЗАДОВОЛНИ SLC PureSkin® Multi peptide Mask Сите сакаме да имаме убаво, младо и негувано лице на… Continue Reading

Share this Story

Дали сте спремни за Slimmmology 90 Дневен Предизвик ? Пријавете се уште ДЕНЕС!

Дали сте спремни за Slimmmology 90 Дневен Предизвик ? Пријавете се уште ДЕНЕС!

Slimmmology е регионален проект во кој ќе се натпреваруваат кандидати од Македонија, Хрватска, Србија и БиХ. Slimmmology е платформа за целосно здрав начин на живот за секого и за секое тело. Без разлика дали вашата цел е губење на неколку… Continue Reading

Share this Story

Нов светски хит за чиста и негувана кожа!

Нов светски хит за чиста и негувана кожа!

Зошто е опасна проблематичната кожа? Кога стискате акни на кожата бактериите и други воспалителни честички од воздухот се шират во непосредна близина на кожата, а тоа е една главните причини за ширењето на воспалителниот процес. Резултатот може да биде и… Continue Reading

Share this Story