ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЕС !

bussines

Едноставен и лесен начин да започнете сопствен бизнис кој се темели на лојалност и танспарентност!

Слим Лајн Интернационал доо Скопје го основа Слим Лајн Клуб, клуб во кој членуваат оние на кои нашите производи им го промениле животот и кои ја исполниле својата цел, да постигнат подобро здравје , витка фигура и поисполнет живот. Слим Лајн Клуб нуди квалитетни и ефикасни производи по пат на директна продажба и мултилевел мрежен маркетинг, по препорака на нашите членови, кои претходно ги користеле овие производи и постигнле фантастични резултати и промени во својот живот .
Затоа оние кои ги споделуваат и препорачуваат нашите производи на другитe ,со што им помагаат да ги остварат своите цели, Слим Лајн Клуб им нуди импресивен надомест и финансиска независност преку оригиналниот мрежен маркетинг план (ПРЕЗЕМИ ГО ТУКА.)

Слим Лајн Интернационал досега има променето илјадници животи. Со околу 8 милиони € во вкупната продажба и 400.000 продадени производи во Македонија, Србија, Хрватска, Косово и Босна и Херцеговина, Слим Лајн Интернационал е посветена компанија да стане “Регионален и Европски Лидер во здраво намалување на вишокот телесна тежина и позитивно да влијае на епидемијата на дебелина со кој светот во моментов се соочува.

Започнете

Зачленете се уште денес… и бидете дел од нашиот тим, нашата визија и нашиот успех.
Станете Член на Слим Лајн Клуб! Можете и вие да бидете дел од нашиот тим, нашата визија и нашиот успех.Секој може да ни се придружи, секој кој сака да се промени себеси кон подобар и поисполнет живот, секој кој има позитивен дух и се стреми кон здрав и долговечен живот.
Секој може да ни се придружи без оглед на полот, староста или било каква припадноста кој сака да се промени себеси кон подобар и поисполнет живот. Аплицирајте за членство во Слим Лајн Клуб и дознајте како можете да ги набавите овие производи по пониски цени.

Мрежен Маркетинг План
1. едноставен и лесен начин да започнете сопствен бизнис
2. да заработите дополнителен приход
3. сами да одредите колку и кога ќе работите
4. да запознаете нови луѓе

Како функционира системот за продажба ?
Производите се продаваат по препорака. Компанијата својот успех го дели со оние кои за тој успех најмногу допринеле – крајните корисници.Наградување на верноста на своите редовни корисници и дистрибутерите.

Колку се износите на бонусите ?

-Бонусите се сметаат врз основа на вкупната потрошувачка на производите како лична така и на целата структура на мрежата на членови
-Со зголемување на структурата се зголемуваат процентите и износите на бонусите
-Целокупниот остварен промет на сите дистрибутери се води во централна база на податоци
-Секој член во секој момент има увид во својата онлајн продавница
-Целосна контрола во евиденцијата за остварените бонуси.

Pretty business partners

Како се станува и член?
За да ви биде одобрено Членството потребно е да ги исполните следните услови:

1. Барателот за Членство треба да биде полнолетен и деловно способен.
2. Препорачателот е должен да го запознае новиот член со Мултилевел Маркетинг Планот, со Правилникот на Компанијата, со Ценовникот и со начинот на употреба на производите. Новиот Член потполнува Апликација за Членство онлајн на следниот ЛИНК и со тоа дава согласност дека е запознаен со наведеното.
3. Откако барањето ќе биде одобрено од страна на Слим Лајн Интернационал новиот член и неговиот препорачател ќе бидат известени за тоа преку мејл и новиот член ќе добие единствен идентификационен (ID) број од фирмата и Договор за деловна соработка во електронска форма.
4.Новиот Член за да го активира членството потребно е да купи Start Up пакет за зачленување во вредност од 1,998.00 ден.
5.Плаќањето на пакетот е при испорака на истиот и доставата е бесплатна.
6.При испораката на Start Up пакетот новиот член ќе го добие и Договорот за деловна соработка потпишан од страна на Слим Лајн Интернационал во 3 примероци. Еден примерок задржува за себе, а другите два ги потпишува на местото означено како (Соработник) и ги враќа на курирот или може да ги испрати преку пошта на: Слим Лајн Интернационал, ул.Христо Татарчев бр.69, 1000 Скопје.

Share this Story

Facebook

Aрхива

BMI Калкулатор

kg
cm