ЗАРАБОТУВАЈТЕ СО СЛИМ ЛАЈН КЛУБ

КАЧЕТЕ СЕ НА СКАЛАТА НА УСПЕХОТ И ТРГНЕТЕ КОН ОСТВАРУВАЊЕ НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ!

blog1

Што ако истиот тој зацртан пат не зависи од работно време, работни обврски, претпоставени шефови, немили настани и несакани дејствија?
Во овие времиња на економска криза, Слим Лајн ти нуди можност за дополнителна заработка а воедно и фантастичен бизнис за кој не е потребна никаква финансиска или материјална инвестиција.
Работете колку, кога, каде и со кого Вие сакате. Вие можете да бидете капетанот на сопствениот брод.
Потребни се само желба, позитивност и амбиција. Таков е патот на Слим Лајн Клуб.

Слим Лајн МЛМ планот нуди можност зазаработка од 30% на набавната цена на сите производи. Иако во редовните бизнис околности оваа бројка е повеќе од доволна, МЛМ планот вклучува и дополнителни можности за добивка.

%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3-4

Успехот во МЛМ лежи во градењето на мрежа од членови, т.е Вие директно заработувате од секоја од продажбите во Вашата мрежа.
Дополнително добивате до 18% од месечниот промет на секој Ваш член, како и 2-6% бонус од лично остварениот промет. Но доколку ја ширите вашата мрежа и станете спонзор на луѓе кои ќе го следат вашиот пример на продавање на нашите производи, вие имате можност за заработка на дополнителен бонус од 5-25% заработка од нивната продажба и од членовите кои што тие ќе ги зачленат.
Се што треба да направите е да ги користите нашите производи и да ги прераскажувате резултатите од користењето, Да ги продавате производите на корисниците на кои навистина им требаат,
да зачленувате и спонзорирате, и да ги научете вашите членови да го прават сето ова на ист начин.

Пополни ги празните полиња а ние сме тука да ти помогнеме и да те упатиме како со малку труд до сопствен бизнис.

Share this Story

Facebook

Aрхива

BMI Калкулатор

kg
cm