КОМПАНИЈА КОЈА ОСТВАРУВА

DSC_0314Слим Лајн Клуб е заедница на повеќе од 4500 членови од Македонија и регионот. Ние нудиме квалитетни и ефикасни производи за постигнување на виткост и виталност, нудиме 90дневен предизвик за вашата трансформација кон подобар и поквалитетен живот а затоа имаме стимулативен награден план. Преку споделување на нашите финансиските резултати со нашите членови, дистрибутери и соработници за кратко време создадевме огромна експанзија на нашите ресурси нашите резултати.

Во регионот сме водечка компанија и синоним за велнес и вмрежување. Слим Лајн Клуб досега има променето илјадници животи. Со повеќе од 8 милиони ЕУ приход и 400.000 продадени производи, ние сме компанија која е посветена да стане Регионален и Глобален Лидер во здраво намалување на вишокот телесна тежина.

%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3

S1im Line C1ub e изграден врз три основни столба :

1.ЗДРАВЈЕ
Создавање на квалитетни , безбедни и ефикасни производи, за постигнување подобро здравје.

2. ВИТАЛНОСТ
Создавање производи, програми и подршка за постигнуваi-іе виталност и трајна лична трансформација.

3. ПРОСПЕРИТЕТ
Споделување на вредности, мотивирањее и наградувањее заради постигнувањее на лична и финансиска независност

Моќта на S1im Line C1ub:
Не е само во пласманот на ефикасни и квалитетни производи, туку и во огромната заедница од мрежа на членови, кои создаваат и споделуваат успешни стории на трансформација, ги мотивираат и подржуваат другите да ги постигнат своите цели, а со тоа ја остваруваме нашата мисија да создадеме заедно подобар живот, здравје и благосостојба во светот.

Мисија
Со преставништвата во сите соседни земји и успешна завршница на сите предизвици што ги носи работата ја остваруваме нашата мисија а тоа е, преку создавање u пласирање на ефикасни и квалитетни нутритивни производи како темелен фактор и создавање на мрежа од членови како мобилизирачки фактор, како заедница посветени сме да работиме локално и глобално за да обезбедиме вистинско решение за дебелината.

%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3-2

mlm-recruiting-adlandpro-blogging-community

Нашиот план е создаден со цел да ги привлечеме најдобрите членови и соработници на кои ќе им понудиме најдобри провизии. Како награда за нашите членови и дистрибутери кои ги споделуваат своите успешни стории и бенефитите од производите ние создадовме интересен и профитабилен награден план.(ПРЕВЗЕМИ ГО ТУКА.) Тој награден план е заснован според системот на мрежен маркетинг, кој им овозможува да создадат не само дополнителен месечен профит, туку и неограничено кариерно напредување и можност за лична и финансиска слобода.

ЗАРАДИ ТОА НИЕ СМЕ ЦЕЛОСНО АНГАЖИРАНИ :

Во имплементирање на напредна технологија, лојална програма, онлајн софтвери и платформи
– Создавање на обуки, тренинзи и семинари со цел да привлечеме уште повеќе дистрибутери
– Споделување на идеи и техники, така да секој член од заедницата го постигне Најдоброто од себе, да постигне подобар квалитет на живеење за себе и својата фамилија.

НИЕ СМЕ КОМПАНИЈА КОЈА ОСТВАРУВА…
Пополнете ги празните полиња, а и ние ќе Ве исконтактираме!

Share this Story

Facebook

Aрхива

BMI Калкулатор

kg
cm