40 kg помалку, Подобрена здравствена состојба и многу енергија.

40 kg помалку, Подобрена здравствена состојба и многу енергија.

Во првиот месец изгубив 10kg и тоа ми влеа надеж, денес пет месеци подоцна имам 40 kg помалку, подобрена здравствена состојба и многу енергија. Slim Line Club препаратите ги препорачувам на сите што имаат проблем со тежината…. мене ми помогнаа.

Share this Story

Related Posts