Slim Line Club – Креира подобар свет

Slim Line Club – Креира подобар свет

Slim Line Club е заедница на повеќе од 4500 членови од Македонија и регионот. Ние нудиме квалитетни и ефикасни производи за постигнување на виткост и виталност, нудиме 90дневен предизвик за вашата трансформација кон подобар и поквалитетен живот, а затоа имаме стимулативен награден план.
Со повеќе од 400.000 продадени производи, ние сме компанија која е посветена да стане Регионален и Глобален Лидер во здраво намалување на вишокот телесна тежина.

Пријави се за ПОПУСТ ТУКА.

Во прилог може да погледнете фотографии од нашата SLC Продавница која се наоѓа на адреса Христо Татарчев 69,Скопје. Посетете не и пробајте ги БЕСПЛАТНО нашите производи.

Share this Story

Related Posts