ЗОШТО И ПОКРАЈ СЕ НЕ СЛАБЕЕТЕ?

ЗОШТО И ПОКРАЈ СЕ НЕ СЛАБЕЕТЕ?

Ги пробавте сите видови диети и сите видови суплементи, вежбавте напорно и иако имавте резултати со некој килограм подолу, по неколку месеци килограмите ви се вратија. За жал кај повеќето луѓе не е доволно само да имаат намален внес на калории, гладување и држење на разни диети.
Организмот е адаптибилен, метаболизмот се забавува и организмот троши онолку колку што му е потребно, а веќе постоечките масни наслаги се задржуваат и складираат во телото. За синтеза на потребната глукоза се користат протеини, сето тоа доведува до намалување на телесната тежина и на сметка на мускулна маса.
Токсините се задржуваат во сврзното ткиво, ги слепуваат црвените крвни зрнца, а бидејќи тие не можат доволно да го врзат кислородот, се одвиваат анаеробни процеси, (труење и вриење), се ослобудуваат гасови, слободни радикали кои се агресивни и кои доведуваат до уништување и прекин на процесот. Настанатата средина е кисела, уште повеќе е токсична, ги одбиваат имуните клетки и витаминско минералните компонентати, па станува погодна подлога за развој на одредени промена кои со текот на времете преминуваат во болест.
Постигнувањето на доброто здравје и витката фигура е условено од исхраната, физичката активност, стресот, социјалната средина и генетскиот фактор. Иако ни се чини дека ова се фактори врз кои тешко можеме да влијаеме и да ги промениме, ние Ве уверуваме дека навистина е возможно со помош на SLC производите да постигнете витка линија, подобар имунитет и подобро здравје. SLC производите помагаат ефикасно, брзо и таргетирано слабеење и подобри резултати се постигнуваат доколку во вашиот план за слабеење го намалите внесот на калории, јадете здрава храна и се бавите со 20 минутна дневна физичка активност.

Share this Story

Related Posts