За Слабеење

Внимавате на исхрана, а сепак не слебеете? Еве и зошто…

Внимавате на исхрана, а сепак не слебеете? Еве и зошто…

За да почнете да слабеете, прво потребно е да донесете ОДЛУКА и да почнете со промена на дотогашните навики во нови животни навики. Но, доколку сте пробале се и сешто, а не сте се ослободиле од вишокот на килограми, бидете… Continue Reading

4 начини како да дознаете дали навистина сте гладни…

4 начини како да дознаете дали  навистина сте гладни…

Пред да го изедете последното парче торта од фрижидерот или да нарачате уште една порција оброк, запрашајте се дали сте навистина гладни или вашето тело сака нешто друго да ви порача. Доколку често чувствуте глад, најверојатно позади ова чувство се… Continue Reading

ЗОШТО И ПОКРАЈ СЕ НЕ СЛАБЕЕТЕ?

ЗОШТО И ПОКРАЈ СЕ НЕ СЛАБЕЕТЕ?

Ги пробавте сите видови диети и сите видови суплементи, вежбавте напорно и иако имавте резултати со некој килограм подолу, по неколку месеци килограмите ви се вратија. За жал кај повеќето луѓе не е доволно само да имаат намален внес на… Continue Reading

Трансформирајте го своето тело засекогаш

Трансформирајте го своето тело засекогаш

Дали во својот календар за одлуки запишавте дека 2017 година ќе биде годината во која ќе го добиете телото кое од секогаш сте го посакувале? Во почетокот на секоја година секоја сака свеж нов почеток кој ќе го направи посреќен… Continue Reading

Имате бавен метаболизам и не можете да ослабете? 10 Совети за Побрз Метаболизам.

Имате бавен метаболизам и не можете да ослабете? 10 Совети за Побрз Метаболизам.

Постојат неколку важни фактори кои влијаат на вашиот метаболизам. Тоа се: Возраст. Метаболизмот се забавува со 5% секоја деценија по 40-тата година од животот. Причината за тоа е што телото губи од мускулната маса. Пол. Мажите имаат побрз метаболизам од… Continue Reading