Пред/Потоа

Го пијам кафето кое има убав мирис вкус и арома за да си ја одржувам витката линија

Го пијам кафето кое има убав мирис вкус и арома за да си ја одржувам витката линија

Соња Велковкса : - " Ги пиев Slim Line Advance капсулите и Slim Line кафето за слабеење. Ослабев 11 килогграми. Многу сум задоволна и продолжив да го пијам кафето кое има убав мирис вкус и арома за да си ја… Continue Reading

Променет Целосно!

Променет Целосно!

"Голема благодарност до Slim Line Club, кои имаат производи кои се едни од ретките што помогаат во симнувањето на вишок килограми и промена на целосниот изглед. Успеав да симнам голем дел од вишокот килограми и сум многу задоволен" - Игор… Continue Reading

40 kg помалку, Подобрена здравствена состојба и многу енергија.

40 kg помалку, Подобрена здравствена состојба и многу енергија.

Во првиот месец изгубив 10kg и тоа ми влеа надеж, денес пет месеци подоцна имам 40 kg помалку, подобрена здравствена состојба и многу енергија. Slim Line Club препаратите ги препорачувам на сите што имаат проблем со тежината.... мене ми помогнаа. Continue Reading