Вештачките трепки се штетни за очите

Вештачките трепки се штетни за очите

Група американски научници само го потврдиле она што веќе сите го знаеме - вештачките трепки им штетат на очите. До ова откритие дошле истражувачите од Технолошкиот институт во Џорџија кои велат дека долгите вештачки трепки оформуваат нешто околу површината на… Continue Reading

Share this Story

Опаѓање на трепките e проблем на многу жени

Опаѓање на трепките e проблем на многу жени

Трепките се ситни влакна кои ги штитат очите од прашина и останати материи. Како и останатите влакна на нашето тело, трепките имаат свој циклуст на раст. Уште една специфичност на трепките е дека растат многу побавно од останатите влакна на… Continue Reading

Share this Story

5 работи кои треба да ги знаете пред да направите надградба на трепки!!

5 работи кои треба да ги знаете пред да направите надградба на трепки!!

1. Треба веднаш да одвоите 2 часа за третманот 2. Треба да се консултирате за видот, обликот и квалитетот на трепките кој треба да биде соодветен со вашата форма на лице. 3. Треба да внимавате да постигнете природен изглед 4.… Continue Reading

Share this Story

Three easy steps for perfect eyelashes!

Three easy steps for perfect eyelashes!

Finally! An inexpensive and effective solution for beautiful lashes! SLC Eyelash Enhancer Serum is an amazing lash serum that enables your lashes to reach their maximum potential. By nutritioning and stimulating inactive hair follicles the promotes eyelash rejuvenation and growth.… Continue Reading

Share this Story

Совршена комбинација на производи Slim Line Coffee, SLC Advance капсули и SLC PureSkin Multi peptide Mask со кои ќе ослабнете и ќе се подмладите!

Совршена комбинација на производи Slim Line Coffee, SLC Advance капсули и SLC PureSkin Multi peptide Mask со кои ќе ослабнете и ќе се подмладите!

Ако сте мислеле дека намалувањето на вашата телесна тежина е невозможна мисија, тогаш ова е вистинското време да ја пробате комбинацијата од овие два производа Slim Line Coffee и SLC Advance капсули кои помагаат при брзо и таргетирано слабеење околу… Continue Reading

Share this Story